Om min dejt bestamt vill aga nagon tjej saso ar ordningsam

Om min dejt bestamt vill aga nagon tjej saso ar ordningsam

Darfor att sjalv fatt flera inlaggsonskemal forsavit dejting, karlek vid Aspergers syndrom och autism, kommer mig forfatta fa forsavit amnet. Egentligen kanns det lite fel att beskriva hurda det ar att dejta nar hane ager Aspergers syndrom alldenstund samtlig vi aspergare befinner sig sinsemellan avsevart skild. A andra sidan kan sjalv informera hur det varit hederlig for mig.

Mi age alltid haft tufft for att koppla dett tillsamman dejting overhuvudtaget. Mig age fatt teori mej att det finns sa kallade osynliga stadgar forut hurdan kar bor uppfora villig dejter dartill hur sa karl tillats samt ej tillats beratta. Uppenbarligen tillats kar inte kommunicera forsavitt tryt ex, man far bestamt ick undra sin dejt forsta gangen hane ses ifall han/hon vill gifta sig samt anskaffa baby inom framtiden och herre bor visa sin allra ultimata par. Jag har mig marigt att okej sadana arme stadgar.

Jag snacka mi emellanat tillsammans mina ex inom telefon samt har inga problem tillsamman att ange det kungen dejter ifall amnet kommer op. Tolkar uppsyn dejt det som att sjalv inte kommit over mina ex, age han missforstatt mig alltsammans. Men solo ser jag det odl narvarande: dyker det op missuppfattning allareda a inledningen, befinner si det likva noll finemang indikation. Forsavitt dejten ick klarar fran att hora forsavit mina ex, matcha vi nog icke ihop.

Ick heller begripe jag varfor hane icke tillats kackla om framtiden. Solo har mig vanligtvis fragat mina dejter allaredan ett gangen vad dom age forut framtidsplaner galland giftermal samt barn. Sjalv vill definitiv soft samt aldrig nagonsin rusa in ino e forhallande, skada befinner sig det sa att grimas dejt absolut maste bringa kidsen, vill sjalv beredvilligt kanna till det redan a inledningen. Jag vill jag icke hava baby samt vill inte att ett kis sasom definitivt tvungen tillverka baby skall slosa grima tidrymd.

Icke heller begriper mig hursa man bor presentera sin allra ultimata blad. Allena vill sjalv icke ge nagon forskonad ikon bruten mej sjalv. Mina daliga sidor i andras ogon ar att mig befinner sig oordentlig, har hejdlost fa uthallighet samt komplicerat sta folk saso forandrar planer villig fotografi varsel. Sjalv age likasa marigt darfor att grepp ordning hemma och ager darfor boendestod. spontan, hogaktiv och inte inneha nagon funktionsnedsattning, befinner sig jag bestamt misstag donna pro honom.

Vill icke dejten raka undertecknad upprepa darfor at jag ar annorlunda, passar vi inte forbund

Jag ar kopiost gott varse forsavitt att risken finns att mina dejter tittar undertecknad som udda, men sjalv vill anda indikera vem sjalv befinner si allareda a armeniska postorder brudpris inledningsvis. Fordo alternativ senare skulle han likva hitta vem mi befinner si, eftersom anse mi att det befinner si suveran att framfora det redan a inledningsvis. Riktig kis kommer likva stupa pro mej.

Sjalv har precis just fatt uppsyn diagnos och inneha icke fatt till det hurdan sjalv berattar ifall att jag ager Asperger.. hurda berattar herre? Sa herre icke skrammer bort skada befinner sig frank?

Dejtar herre vanligtvis ej inom hop forsavitt att sa smaningom patraffa nago livspartner?

Sasom besvarande kungen din be om nagot sa kanner til mig ick sann hurdan karl berattar inte med att skramma bort persone for jag tendera ej riktigt filosofera pa sant (det eventuellt karl bo, haha!). Jag tycker istallet att forsavitt personen blir bortskramd, befinner sig han likva noll att tillverka. Mig vill likva enkom umgas tillsammans oppna personer. Daremot befinner si sjalv lite reserverad tillsamman att beratta for till exempel grannar forut mig ar skakis att do skulle begynna placera jag tonvi tillsammans fragor och mi gitter inte evig befinna umgangesbenagen tillsamman grannarna (fangad det befinner sig naturligtvis genomforbar att grannarna last forsavitt mej ino media sa dom eventuellt kanner till likva, hih!). Odl mi berattar ick absolut allma, andock daremot sta de sasom mi menar att umgas tillsamman ??

×