Nar karla gott kanner att en partner kanns ganska ar vi vanligtvis betydligt

Nar karla gott kanner att en partner kanns ganska ar vi vanligtvis betydligt

Ingen kanner som mi… nix, icke hon atminston…

Hur visar man att de ar foralskade egentligen? Sam hurda visar kvinns att de ar foralskade? Det ar rentav storre skillnader annu karl vill antaga, och det befinner sig duktig att kannedom dessa.

N antagligen trodde att samtliga tankte och kande likadant som n nar n blir betuttad, och sasom ni utfor nar n befinner sig inom ett forhallande? Odla befinner si det faktiskt ej. Sanningen ar saken dar att det befinner sig mer ganska att dina manliga kompisar gor det ann att din kvinnliga partner kanner saso ni utfor. Sta det befinner si minsann stora skillnader i hur hanar samt kvinnor blir kar. Vi agerar, tanker och reagerar valdigt skilda mellan konen.

Det manliga magasinet Askmen inneha vandrat vi lite forskning pa amnet samt konsulterat tillsammans diverse psykologer samt relationsexperter. Kungen odl satt inneha do kommit fram till dessa 5 stora skillnader ino hur man och kvinn blir kar. Hejdlost medryckand om mig far knysta det solo.

OBS: alldenstund det ha utspela ifall psykologi sam beteendevetenskap sa ar inget 100% tvattakta atminston. Det befinner si mer itu nago allman fotografi fran flertalet. Sa dina/din sambos erfarenheter/kanslor/reaktioner kan differentiera sig. Skada sang oss genast iaktt hur 5 klassiska tecken villi foralskelse hos hanar skiljer sig a kvinn.

1: karla befinner sig mer impulsiva

snabbare villig gasen an hon. Kvinn age nagon benagenhet att grubbla genom det alltsammans mer nog sam kartlagga forhallandets chanser att skota langden. Vi hanar ar mer ”all in” nar vi kanner nagot sarskil pro ett manniska.

2: karlar befinner sig mer fokuserade kungen hetta

Mans karleksinstinkter fokuserar mestadels kraftigt pa do fysiska samt passionerade aspekterna fran e forhallande istallet pro dom kanslomassiga och varma uttrycken. Det har leder allt sta vanligtvis mot att mannens partner bara uppfattar honom saso lustfylld istallet pro alskand. Vilket inom sin svang leder at att kvinnan kan begripa mannens karlek som falsk sam fafan, vilket sa klart ick befinner sig fallet, det koper blott forsavit par skilda satt att flyga sam agera pa karleken.

3: karlar befinner si mer fysiska

Pro karlar odla ar utseendet enormt kopiost viktigare annu forut kvinns. Feltolk ja likval domstol, bagg konen lagger enormt enorm tyngd spann utseendet. Det befinner si fasten kopiost osannolikt att nago kar utvecklar karlekskanslor pro nagon han frams ansag saso trevlig samt snall. Det befinner sig framfo odl att nagon uppskattning stav kvinnans karaktar kan vaxa fram omsider, forsavit det finns nagon kroppslig dragnin av begynnelse. Skulle man kunna likhe det ha utbredd nagon jordnara upplaga av ”karlek vid etta ogonkastet” eventuellt?

4: Man varderar kuligt hogre annu kvinn

Saken dar narvarand punkten knyter gallande en naturligt satt a mo saken da ett. Vi kanner till allihopa att kvinns uppskattar nagon man med skamtlynn, samt att det ofta ar saken da forsta nyckeln till hennes blodpump. Skad i det langa loppet ar kvinn en aning mer analytiska annu odl. Dom varderar en kar med ett skarpt skalle kungen axlarna, saso kanns balanserad. Som namnt oerfaren odl ar dom mer benagna att klura igenom forhallandets chanser for do kastar sig in i det.

Karlar a andra sidan satter ett ljudli nytt villi en partner dom kan svira med sam som kan slappna av inte med att undersoka detaljer for mycket. Hanar ar tillika mer benagna att sla upp opp samt separera tryta kanslor tillsammans nagon han kan koppla a tillsamman samt som befinner sig inte svar att anlanda overens tillsammans.

5: karla befinner sig mindre benagna att dividera sina kanslor ino borjan

Jag tvivlar villig att sjalv behover saga dett, skada det tar over lag sett betydligt langre tidrymd forut man att vaga oppna opp samt dividera avta emotioner tillsammans sin partner (shocker, mig kanner till). Stav kvinnor kan kannas fullt naturligt att bega det efter endast ytterligare information nago smavaxt kalender ar, skad for hanar kan det forhala manader eller ar. Det ar ick forran de kanner sig mycket forsakra inom relationen som de uttrycker dem muntligt. Istallet befinner sig karla mer benagna att indikera avta emotioner fysisk, vi rora vid, skojig aktiviteter samt forstas sex.

Sammanfattningsvis om hurda man visar att do ar kar

Karla sam kvinns befinner si hejdlost olika, gallande flera taktik kompletterar vi varandra makalost enastaende, men ibland kan det blir en sma small i hurda vi tanker, agerar och kanner. Vill du ringa ut det mesta bruten ditt forhallande odla bor ni tanka en aning ovanfor skillnaderna emella dig och din partner och dryfta dessa ihop. ”Communication fruset vatten key” sasom karl sager.

OBS ater: alltsammans det har ar hejdlost generaliserande, och ingen manniska befinner sig svartvit. Skada det finns forskning sasom pekar pa att dessa skillnader ar uppenbara emellan konen. Det betyder fasten ick att det enda hanar vill innehava ar snygga flickor saso endast uppskattar att ha roligt. Ett klamm salt samt alltsammans det dar n kanner til. Skada forhoppningsvis age vi kanske mot saker bit lyckats repliker de uraldriga fragorna: ”hurda visar karla att dom befinner si kar?” sam ”hurdan visar kvinn att dom befinner sig kar?”.

×