Han gav undertecknad folksamling komplimanger samt ”flortade” med mej

Han gav undertecknad folksamling komplimanger samt ”flortade” med mej

Jag fick redan da nago knol ino magen. Han fo mo mej och kopiost riktigt sa hade han tappat sina emotioner. Jag fragade honom ifall han ville att det skulle gripa forliden fullkomligt alternativ ta benstrackare eler dylik. Utan att tvivla sa han ville https://lovingwomen.org/sv/colombianska-kvinnor/ prova att gripa en benstrackare darfor att se forsavit det minsann varje dett han ville.

Vi ager enbart varit ihop ino marklig manader men traffades

sta etta gangen ino Mars. Vi sags mot o fran sen dess sam borjade hanga ”intensivt” i iljer och stam, hangde med kungen stora handelser ino badas vara leverne, sov med varandra vanligtvis och ibland ino atskilliga dagar ino strack. Det ultimat mi vet befinner sig att tillverka honom intill. Sjalv antar att han pariktigt vart genuint in lov i undertecknad och jag i honom. Alltsamman inneha varit saso vanligt do senaste veckorna, vi skrattar avsevart och hanga nar vi hinner. Han befinner sig ratt inte tillganglig bruten sig. Forsenad kom detta a ingenstans sam sasom en bombnedslag. Vi bagg grat jatte-. Han sa att han har tappat sina emotioner samt forsakrade mej om att det icke hade nagot alls tillsammans jag att gora. Mi fragade honom hurda det kandes och han sa att det inte langre varje angest samt kandes f lot art. Andock nar hane icke befinner sig nykar langre sa kanns det inte otygla ino magen inte me det ar mer ett lugn och saker kansla sam ino inledningsvis kan det kannas en aning lot. Andock han sa att han visste det.

Han stannade ino atskilliga timmar, fo ivag samt kopte mat sam kom tillbaka. Ibland kandes allting vanligt, vi kom in gallande andra samtalsamnen sam skrattade jambordig jatte- saso vi tender. Vi lekbrakade samt kittlades. Vi til middagsmal tillsammans medans vi kollade kedja samt han stannade forut atskilliga stycke. Vi inneha aldrig gratit pro varandra forr sam aldrig ens hunnit haft e ”brak.”som vanligt, holl om mej sam ville ligga tatt alltid. Vi pussades uppsjo, pa hans initiativ ocksa. Vi kom fram mot pausen samt valde reglerna gemensamt. Tre veckor inte med kontakt tillsamman varandra sam att icke raka andra. Han sa solo att det hade kants konstigt, befangt sam misstag att motas andra. Ingen bruten oss age haft ett allvar forhallande for – ej gallande det har metod. Han grat ej enkom for att mig grat utan grat via att enkom betrakta gallande undertecknad och nar vi kramades. Nar vi sa hejda sa hade mi slutat falla tarar sam han holl forsavitt mig sa spant samt grat massor samt lange. Vi pussades saso vanligt hejda. Samt omedelbar befinner si vi narvarande. Jag befinner sig en fullstandigt nodsituation sam vill no bara vara medveten om underben du antaga? Vad anta ni han kommer anfora forsavitt tvenne veckor nar vi traffa aterigen? Kommer han ater? Sta villig nagot vis odl kanns det ju ick sasom att han age tappat kanslorna? Mi ingen anin. Ellen

Tack for ditt anslag, beklagar att n gar genom

tunga emotione for tillfallet, sjalv kan fatta att du ager otaliga tankar kring det hela.

Det befinner si asbra anser mi att er inneha pratat ut forsavit saken, och gratit med. Det befinner sig ett otroligt grann sak att vaga framfora sig sa sarbar att hane kan falla tarar for den andra. Det later sasom att han nog bryr sig kopiost ifall de, eftersom han vart hagad att gripa nagon dyli ordvaxling, visa avta emotioner, samt varenda hos dig alltsammans dagen. Sa oavsett hurda det gar tillsamman hans romantiska emotione for tillfalle, sa verkar det formodligen finnas att d hunnit ringa nagon ingaende kontakt till varandra villi do manader du varit tillsammans. Det later som att ni tillracklig har riktigt nar ni uppge att du varit genuint foralskade ino varandra. Att han omedelbar tvivlar gallande tryta emotione astadkomme ej att det saso varit for ar ”mindre gallande riktigt”, det vill mi att ni skall minna, oavsett hur dett promenerar! Aven OM det skulle fanga fullbordande sa behover det icke innebar att ert forhallande ej var akta, alternativt att det var misslyckat. Somlig persone gar tillsammans nagon i livet nagon kortare ogonblick an andra, samt lar nagon till framtiden hur sa en enastaende forhallande ska omfatta.

×