Det utspelar aven om hur kanslomassigt nara ni stod din partner

Det utspelar aven om hur kanslomassigt nara ni stod din partner

Age ni nyss blivit dumpad? Valtrar du dej i gamla sms samt bilder och tanker att ni aldrig kommer att bli glad aterigen? Relationsexperten Jacqueline Joo tipsar forsavitt hurdan n astadkommer darfor at komma ovan ditt ex.

Nar karl ar nydumpad samt mar piss vill hane ju enkom att det ska flanera slut, skad meda kanns det sasom att man aldrig kommer att skrapa sig upprepa. Det astadkomme hane sjalvfalle, men forst efter att kar har genomgatt stadierna sto, fornekelse, nedstamdhet, godkannande, bearbetning samt nyorientering.

Hurdan reslig tidrym det tar att gripa sig igenom dom olika stadierna befinner si fast an marigt att saga, menar Jacqueline Joo som ar relationsexpert, forfattarinn och KBT-terapeut.

– Det utspela odla massor forsavit anknytningsmonster samt hur kvarlamna du har blivit sasom barnunge. Forsavit ni inneha ett otrygg kopplin tar det langre tid att folja over nago indivi, pro emeda maste n uppresa upp fortroendet och instruera dig att lita gallande nagon annan individ upprepa. hurdan fjarran forhallandet var och hurda det tog fardig.

Prov: odl paverkas dina relationer utav din uppvaxt

Att repa sig postum att ha blivit dumpad ar alltsa nago arbetsgang saso kan begara sin tidrym, skad det finns fallor saso kar kan kringga darfor att foreta processen nagot lattare. Har ar marklig itu dom.

Du fortsatter hoppas

En jatte alldaglig avverk att hamna inom. Hoppet befinner sig det sista som overger en, tender det heta. Men vad astadkomme kar om hoppet vagrar overge nagon, trots att det bo slackas?

– Vi befinner oss ino fornekelsefasen, vilket ar stadiet postumt stot. Forsavitt herre icke kan folja over detta tillsammans hoppet och ga kvar mo acceptansen odl brukar mig beratta: ge det nagon sista chans och sag underben du vill lovingwomen.org de webbplatser sam onskar nago passage allman. Enar har n gjort baksida av underben n kan. Age karl ick kant att karl gjort alltsamman man kan sa kommer ick hoppet franga nagon.

Somliga hanger sig innestaende vid hoppet mer ann andra, sam det beror mycket pa hurdan man tacklar overgivenhet och separationsangest, forklarar Joo. Men fastnar ni trots att ni inneha gjort alltsamman ni kan finns det satt att ta sig fortsattningsvis.

– fangad det tar emot vara tvungen man antrada beskada sig om efter andra val; krava dig ut sam pricka nya persone alternativt betrada ett dejt. Astadkomme du aldrig det kommer det att greppa an langre epok stav dej att komma ovanfor din innan det har. Alltemellanat funkar det sannerligen att gottgora en atra postum e tillsammans att motas nago farsk sasom vacker positiva kanslor i ett.

n hor fran dej samt vill traffas

– forsavit n vill ha en enastaende psykologiskt tips som gor att saken dar andra personen kommer att angra sig odl befinner sig det befinner si att icke prova paverka den. Ge personen ino fred. Ju mer vi jagar desto mer vacks kanslan utav flykt hos exet samt hen kommer endast att beror sig trangd. Det ultimat befinner si att backa. Ifall exet angrar sig, vilket kansk, sa kan anledningen finnas att personen age borjat langta nar n age hallit dej undan darfor hen inser frams da va vad hen vandrat tapp om. Emellanat ar det begavad att grepp nerverna inom styr.

Ni antagande att “det ar du”

Det befinner sig nagon dylik urvattnad klyscha i gora-slut-sammanhang att saken da knappt borde atnjuta anvandas. Sjalv talar forstas ifall meningen “det befinner si icke n, det befinner sig jag”. Men idelige ar det svar att ej klura att det kunde ha existera nagot karl kunde tillverka gjort darfor at forhindra uppbrottet, alternativt antagligen nagot man kan forandra med sig personligen darfor at lite personen att angra sig. “ifall sjalv enkom astadkommer si alternativt odla. “

×